Waarom glasvezel!

Steeds sneller internet

Internet is vandaag de dag niet meer weg te denken. Waar we vroeger thuis uren moesten wachten om verbinding te maken, zijn we nu razendsnel online. Steeds vaker. Steeds meer. En overal.

Het datagebruik stijgt explosief

Het dataverbruik verdubbelt elke 18 maanden. Dagelijks gebruiken 7,5 miljoen mensen Facebook, kijken we een miljard uur aan YouTube-video’s en maken 2,5 miljoen Snaps.

Vroeger met elkaar

Tot 1964 was er maar één televisiezender! En zaten we met de hele familie bij elkaar gekluisterd voor de buis, kijkend naar hetzelfde programma.

Steeds meer apparaten thuis

Ruim 35% van de huishoudens heeft maar liefst 6 of meer apparaten thuis die gebruikmaken van internet. Naast smartphones, laptops en tablets horen thermostaten ook steeds vaker in dit rijtje thuis.

Nu samen of alleen

Vandaag is dat wel anders. We kijken gemiddeld meer dan 3 uur per dag tv. Samen op de bank, maar steeds vaker op een smartphone of tablet. Waar en wanneer je wilt.

Zoveel te kiezen

Er valt heel veel te zien en te kiezen. En er komt elke dag meer bij. Het aanbod van programma’s, films, series en sportwedstrijden blijft toenemen.

En veiligheid is belangrijk

Wereldwijd komen er dagelijks 60.000 verdachte url’s bij en is malware het afgelopen jaar verdrievoudigd. Genoeg reden om in een veilige internetverbinding te blijven investeren.

Op naar de toekomst

Bron: Ziggo

 

Snel internet, ook in het buitengebied van Fryslan is een echte noodzaak!

Geef een reactie