Opzeggen bij Kabelnoord, standaardbrief

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

Geachte bestuur/directie van Kabelnoord,

Hierbij deel ik u mede mijn eerdere gedane aanmelding bij u per direct op te zeggen. 

Mijn aanmelding deed ik in de veronderstelling en verwachting dat ik met mijn aanmelding zou bijdragen aan een “mienskipsproject”, in die zin dat parallel aan het “witte” gebied, in samenwerking met DFMopGlas ook de “grijze” percelen in onze gemeente een aanbieding voor glasvezel zouden ontvangen en daarmee in een gelijkwaardig systeem van toekomstbestendig internet worden voorzien. In de praktijk blijkt dat nu niet zo te verlopen en blijkt onze aanmelding bij Kabelnoord juist een mienskipsproject te doorkruisen en zelfs onmogelijk te maken. Ik vind het ongewenst daar met mijn aanmelding mede verantwoordelijk voor te zijn. 

 Ik zal mij nu opnieuw beraden op de voor mij te begane weg naar snel Internet.

Met vriendelijke groet,

Geef een reactie