DFMopGlas gaat los

DFMopGlas gaat los

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:nieuws
  • Bericht reacties:0 Reacties

Het is zo ver, de schop kan de grond in, DFMopGlas gaat los.
Vlak voor de bouwvakvakantie heeft DFMopGlas de aannemer opdracht gegeven voor het aanleggen van 54km glasvezelkabel op een traject wat loopt door de gemeenten Sudwest Fryslan, De Fryske Marren en Heerenveen.  Om ons te onderscheiden van alle andere kabels in de grond hebben we gekozen voor een prachtige cyclaamkleur met als opdruk “glasvezel van DFMopGlas”

In De Fryske Marren hebben we een deel vraagbundeling gedaan en dat gaf ruim voldoende vertrouwen om de aannemer opdracht te geven. We beginnen dan ook in De Fryske Marren met het aansluiten van woningen en bedrijven. De kabel is besteld en onze aannemer VIB verwacht de eerste haspels begin oktober binnen te hebben. Dat geeft nog even tijd om alles goed voor te bereiden, vergunningen aanvraag af te ronden etc.

Het heeft even geduurd, maar we zijn supertrots dat we dit met elkaar, en niet te vergeten, met inzet van al die vrijwilligers, bereikt hebben.

We komen gauw bij u terug met een update over de planning, waar we beginnen etc, maar dit goede nieuws wilden we graag delen. Zodra de schop in de grond gaat, gaan we er een feestje van maken.

Namens de Cooperatie DFMopGlas U.A.

Anja Rombout Jaap Bosma

Geef een antwoord