Aftellen 10/4

 

Sil it heve?

Afgelopen vrijdag heeft Niek Geelhoed, de directeur van Kabelnoord, bij de provincie zijn ‘bidbook’ voor de tender ingediend. Op 3 oktober zal blijken of het het ‘winnende bod’ was.

Spannende tijden, ook voor ons!

Nu de vakanties er zo’n beetje op zitten, gaan wij je vol gas informeren over DFMopGlas.

Heb je vragen? Stel ze op Facebook of mail ons: info@dfmopglas.nl

Enne… vraag je buren en kennissen zich ook aan te melden voor deze nieuwsbrief!

 

Met hartelijke groet,

Anja Rombout en Jaap Bosma

 

Gaat DFMopGlas ‘grijs’ doen?

Als Kabelnoord glasvezel mag aanleggen bij percelen op de ‘witte lijst’, gaat DFMopGlas dat stapsgewijs doen bij uiteindelijk alle inwoners, bedrijven en recreatieondernemers op de ‘grijze lijst’. En dat gebeurt in de vorm van een coöperatie, zodat ons geld in Fryslân blijft. Hoe mooi is dat?

Lees het hele bericht op de website

 

Waarom moet glasvezel?

“Elke euro die je in de ontwikkeling van het platteland stopt, is weggegooid geld als er geen glasvezel komt.” Was getekend: prof. dr. Dirk Strijker.

Waarom is dat glasvezel toch zo belangrijk? Wij geven op onze website 70 dagen lang telkens een nieuw reden. Zoals ze bij de benzinepomp of supermarkt zouden zeggen: “Spaar ze allemaal!”

Kijk op onze website

 

‘Ik kan echt niet meer zonder’

Zie de video van Jan Dijkgraaf

Eesterga was samen met Follega een van de Friese buitengebieden die twee jaar geleden al glasvezel kreeg. Inwoner Jan Dijkgraaf is er hartstikke wijs mee. “Ik kan echt niet meer zonder”, zegt hij. “Voor het werk, voor privé, glasvezel is echt goud. We hebben in Eesterga geen riolering, maar wel internet. Ik zou die twee niet willen omwisselen!”

Wil je het hele interview met Jan lezen? Dat kan hier op de website

 

Meld je vrijblijvend aan voor glasvezel

Volg ons op Facebook

Bezoek onze website

Geef een reactie