Aftellen 10/3

 

Hoewel het inmiddels ook in het noorden volop vakantietijd is, gaan wij van DFMopGlas vol gas door!

Want we hebben nog maar zeven weken voor de provincie Frylân beslist wie in onze provincie glasvezel mag aanleggen in de ‘witte gebieden’. Is dat Kabelnoord, dan gaat DFMopGlas het regelen in de ‘grijze gebieden’. Spannende en drukke tijden dus.

Heb je vragen? Stel ze op Facebook of mail ons: info@dfmopglas.nl

Enne… vraag je buren en kennissen zich ook aan te melden voor deze nieuwsbrief. Want hoe meer Friezen ‘op glas’ willen via onze coöperatie, hoe mooier het is!

Hartelijke groet,

Anja Rombout en Jaap Bosma

 

Huizen met glasvezel meer waard

Wij kunnen we beweren dat huizen met glasvezel meer waard zijn dan zonder, maar waarom zou je ons op onze blauwe ogen geloven? Elders op de wereld is het bewezen. Zoals in Kansas, waar hetzelfde huis met glasvezel 3,1 procent meer waard is dan zonder glasvezel. En dat verschil wordt in de toekomst alleen maar groter.

Lees het hele bericht op de website

 

De voordelen van glasvezel

Wat heb je nou eigenlijk aan glasvezel?

Tot op 3 oktober in Fryslân de beslissing valt over wie het mag aanleggen, plaatsen we op onze website elke dag één voordeel van glasvezel ten opzichte van de kabel (of erger).

Zodat iedereen, met uiteindelijk 70 argumenten op zak, snapt waarom wij zeggen: “Het is nu of nooit!”

Kijk op onze website

 

‘Het is net gas, water en licht’

Zie de video van Anja Rombout

Als bestuurder van een plaatselijk belang raakte Anja Rombout betrokken bij een initiatiefgroep voor glasvezel in Fryslân. Het greep haar dusdanig, dat ze een kleine twee jaar geleden besloot ontslag te nemen bij de Noordelijke Ontwikkelings Maatschappij (NOM) om zich fulltime bezig te gaan houden met DFMopGlas. “Want glasvezel moet er gewoon komen. Het is straks net zoiets als gas, water en licht. Je kunt niet zonder!”

Wil je het hele interview met Anja lezen? Dat kan hier op de website

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief 

Volg ons op Facebook

Bezoek onze website

 

 u ontvangt deze email, omdat u zich als belangstellende ingeschreven heeft op de website www.dfmopglas.nl

 

Geef een reactie