Aftellen 10/2

 

 

Wat een hectiek!

Het aantal steunbetuigingen voor de gecombineerde aanpak van Kabelnoord en DFMopGlas dat we van de plaatselijke belangen en initiatieven vanuit de hele provincie krijgen, is overweldigend. Super!

Verder krijgen we met onze nieuwe marketingcampagne via website en Facebook heel veel nieuwe aanmeldingen binnen voor de nieuwsbrief en als geïntereseerde. Glasvezel in Fryslân leeft!

Ook buiten de provincie. Zo volgt prof. dr. Dirk Strijker onze aanpak op de voet. Van hem is de uitspraak dat elke euro die in de ontwikkeling van het platteland wordt gestopt een weggegooide euro is als er géén glasvezel komt.

Dus: blijf ons volgen!

Heb je vragen? Stel ze op Facebook of mail ons: info@dfmopglas.nl

Enne… vraag je buren en kennissen zich ook aan te melden voor deze nieuwsbrief. DFMopGlas wil het samen voor en met elkaar doen!

Hartelijke groet,

Anja Rombout en Jaap Bosma

 

Toeristen willen snelle WiFi

Dat toeristen steeds veeleisender worden, weten de recreatieondernemers in Friesland wel.

Maar je hebt ‘gevoel’ en je hebt ‘keiharde’cijfers’. Wat blijkt uit onderzoek van de reisorganisatie TUI? Dat een snelle WiFi-verbinding voor het eerst staat in de top 10 van eisen waaraan een vakantiebestemming moet voldoen.

Lees het hele bericht op de website

 

Waarom glasvezel? Hierom!

Of wij één concreet voordeel van glasvezel kunnen geven? Wat dacht u van 70?

Tot de provincie Fryslân op 3 oktober besluit of Kabelnoord en DFMopGlas gezamenlijk glasvezel in de de zogenaamde witte en grijze gebieden mogen aanleggen, geven we er elke dag één.

Voor jong en oud. Voor traditionele inwoners van de provincie en voor mensen die in alles voorop willen lopen.

Waarom? Omdat je dan ná 3 oktober weet waarom glasvezel ook voor jou de deuren naar de toekomst opent.

Kijk op onze website

 

Thuiswerkers: glasvezel moet!

Zie de video van Watze Monsma

Je zou maar voor je werk afhankelijk zijn van snel en altijd werkend internet. Dan ben je in Friesland op veel plekken mooi in de aap gelogeerd.

Zoals Watze Monsma uit Vegelinsoord. Hij kan een deel van zijn werk als professioneel trainer en coach bij DOOR training & coaching in Doorn vanuit huis doen. Míts…

Je raadt het al! Watze is niet voor niets gróót voorstander van de komst van glasvezel in Friesland. In de witte én de grijze gebieden.

Wil je het hele interview met hem lezen? Dat kan hier op de website

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief 

Volg ons op Facebook

Bezoek onze website

 

Geef een reactie