DFMopGlas gaat los.

DFMopGlas gaat los.

 

Geachte heer/mevrouw,

 

Het is zo ver, de schop kan de grond in, DFMopGlas gaat los. 

Vlak voor de bouwvakvakantie heeft DFMopGlas de aannemer opdracht gegeven voor het aanleggen van 54km glasvezelkabel op een traject wat loopt door de gemeenten Sudwest Fryslan, De Fryske Marren en Heerenveen.  Ter onderscheiding van alle andere kabels in de grond hebben we gekozen voor een prachtige cyclaamkleur met als opdruk “glasvezel van DFMopGlas”

In De Fryske Marren hebben we een deel vraagbundeling gedaan en dat gaf alle vertrouwen om deaannemer VIB opdracht te geven. We beginnen dan ook in De Fryske Marren met het aansluiten van woningen en bedrijven. Dat zijn allemaal zg. grijze percelen. De kabel is besteld en onze aannemer verwacht de eerste haspels begin oktober binnen te hebben. Dat geeft nog even tijd om alles goed voor te bereiden, vergunningen aanvraag af te ronden etc.

We komen gauw bij u terug met een update over de planning, waar we beginnen etc, maar dit goede nieuws wilden we graag delen. Zodra de schop echt de grond in gaat, gaan we een feestje maken.

In de vorige nieuwsbrief vertelden we nog dat we de planning van Kabelnoord volgen. Dit traject is echter een uitzondering, omdat we hier met meerdere partijen een glasvezelkabel aan kunnen leggen,  is dit een kans die we niet kunnen laten lopen.

Het heeft even geduurd, maar we zijn supertrots dat we dit met elkaar, en niet te vergeten, met inzet van al die vrijwilligers, bereikt hebben.
Namens DFMopGlas,

Anja Rombout       Jaap Bosma

 

Deze kans hebben we maar 1 keer.

Volg ons op Facebook

Bezoek onze website

u ontvangt deze email, omdat u zich als belangstellende ingeschreven heeft op de website www.dfmopglas.nl

 

Geef een reactie